martes, 13 de julio de 2010

AVUI RELAX

Despres de mes o menys 10 dies de viatge decidim fer una parada per descansar… India en si per ara ens han mostrat ser el pais del caos. Motos I tuc tucs amunt i avall, gent mirant de trobar el turista que li aporti mes diners per poder tirar endavant amb la familia; vaques, porcs, gossos I rates arreu buscant el que menjar entre les muntanyes d’escombraries… Colors, olors I sons t’arriben als sentits en tot moment, mentre l’escalfor del sol I de la xafogor que deixa una pluja de 5 minuts t’empapa tot el cos d’una sour que sembla no acabar-se mai.

Amb tot aixo hem decidit fer un STOP, frenar un moment per descansar, agafar aire I continuar endavant.

Estem a Varanasi, una ciutat on el gahts no paren de cremar i escampar les cendres pel Ganges, on no hi ha massa turistes i la gent tota descalca es mou entre la multitud. El riu es espectacular, on uns hi dipositen les restes dels essers estimats, altres es banyen o renten la roba entre les vaques que tambe aprofiten per refrescar-se de la calor.

I enmig d’aquest paratge, ens aturem a un hotel on curiosament hi ha una piscina on refrescar-se i ordinadors on poder connectar amb vosaltres. Un lloc que ens permet deixar reposar els sentits, agafar aire i seguir.

Si seguim la previsio, dijous agafem el tren direccio a Delhi I ens endinsem al Rajastan on ens esperen mes temples entre calma i mes tranquil.litat, o aixo ens han dit…

Fins aviat

Varanasi 2:26
Banyoles 10:56

No hay comentarios: